Neelofa Dan Fattah Amin Akan Kembali ‘Bercinta’!!

Baru jer diam seketika pasal berita sensasi mengenai dua pelakon popular ni, tengok-tengok jadi bualan hangat balik.. Tapi ni bukan cerita panas mengenai hubungan dorang berdua lagi.. Cuma Miss dengar, Neelofa dan Fattah Amin bakal bergandingan lagi dalam projek terbaru Astro..

Amboi.. Ada lagi drama dorang akan berlakon yer.. Miss rasa peminat-peminat Neelofa dan Fattah mesti ‘excited’ gila selepas dengar berita ‘gembira’ ni kan.. Mana tak seronoknya, dah itu yang dinanti-nantikan peminat dorang berdua.. Dapatlah dorang tengok #lofattah ‘bercinta’ kembali..

Tapi Miss tertanya-tanya lah jugak, boleh ke Neelofa dan Fattah berlakon bersama lagi selepas apa yang berlaku diantara dorang?? Yela, sebelum ni Neelofa dan Fattah boleh lah berlakon dengan senang hati.. Lagi satu, boleh ke drama terbaru ni menjadi fenomena seperti drama ‘Suri Hati Mr.Pilot’ yer??

Namun gandingan dorang berdua ni belum tahu lagi menjadi ke tidak sebenarnya.. Tak silap Miss, Neelofa belum mengesahkan lagi tawaran berkenaan.. Ragu-ragu nak terima ke Neelofa?? Takut tak boleh nak fokus dan memberi penghayatan sepenuhnya bila berlakon dengan Fattah ke? Hahahha..

Neelofa mengatakan dia sentiasa akan professional ketika bekerja.. Yeke tu?? Jangan dok bergaduh kat set sudah lah yer.. Hahahha.. Pesan Miss untuk peminat #lofattah, janganlah meletakkan harapan yang tinggi sangat untuk melihat Neelofa dan Fattah berlakon bersama lagi yer.. Takut kecewa nanti! Hahahaha.. – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s