Along Cham Sudah Temui Cinta Baru!!

y

Whoaa.. Nampaknya ada orang sedang hangat dilamun cinta lah u’olls.. Hati artis ni sedang berbunga-bunga dengan teman baru.. U’olls pun tahu kan sebelum ni pelakon, pelawak dan penyampai radio, Along Cham pernah gagal dalam perkahwinannya..

Setelah beberapa bulan menjadi duda, Miss tengok Along seperti sudah temui pengganti baru jer.. Korang tak percaya ke?? Cer u’olls tengok sendiri gambar dan kapsyen yang dimuat naik Along di akaun Instagramnya itu, gambar tersebut menunjukkan tangan seorang perempuan dan lelaki..

Untung lah ada orang tolong ketipkan kuku noh.. Nampak sangat hubungan kedua-duanya sangat mesra! Apa yang menarik perhatian Miss lagi tu, bila baca ayat ‘rusuk kiri’ yang ditulis Along tu.. Amboii Along.. Belum apa-apa lagi dah rusuk kiri bagai..

Walaupun Along tak menghebahkan dia kini ada teman baru, ramai peminat Along telah mula membanjiri ruangan komen gambar tersebut dengan ucapan tahniah.. Selain tu Miss tengok, rakan Along yang jugak penyampai radio Best FM, Zairi ada komen di gambar tersebut seolah-olah menggambarkan Along kini sedang hangat bercinta..

Kalau benar Along dah temui pengganti baru, bagus lah.. Lagipun Along kan dah ‘single’, tak ada siapa yang marah kalau dia bercinta sekali pun.. Betul tak?? Yela, bukannya Along merampas hak orang lain kan!! – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s