Selena Gomez Dan Taylor Swift Putus Sahabat!!

Siapa tak kenal dengan dua sahabat baik yang merupakan penyanyi popular, Selena Gomez dan Taylor Swift ni kan.. Sebelum ni pernah hangat diperkatakan bila Taylor ingin putus sahabat dengan Selena, gara-gara Selena kembali baik dengan bekas kekasihnya yang jugak penyanyi popular, Justin Bieber..

Tapi Miss dengar hubungan dua sahabat baik tu dah baik selepas Selena memohon maaf dengan Taylor.. Terbaru Miss dengar persahabatan Selena dan Taylor dikatakan putus lagi.. Adoyaii.. Dah macam kekasih pulak dorang berdua ni yer.. Kejap putus, kejap baik.. Haiishh..

Miss dengar kali ini, Selena pulak yang memutuskan persahabatan dengan penyanyi yang popular dengan lagu ‘Bad Blood’ tu kerana Taylor dikatakan memberinya pengaruh buruk.. Pulak dah! Persahabatan tu putus selepas Selena keluar dari pusat pemulihan kerana mengalami tekanan yang teruk..

Bila perkara tu menjadi bualan hangat, pihak Selena tampil menafikan persahabatan dua penyanyi tu sudah putus.. Walaupun perkara tu sudah dinafikan, tapi masih ramai yang menganggap Selena dan Taylor sudah putus sahabat u’olls..

Ramai yang mendakwa hubungan Selena dan Taylor dah semakin renggang selepas Selena keluar dari pusat pemulihan, bila kedua-duanya sudah jarang bersama dan tak sambut perayaan ‘Thanksgiving’ bersama, baru-baru ni.. Miss dengar Taylor ada buat parti masa perayaan tu, tapi Selena tak kelihatan bersama.. Apa-apa jer lah!! – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s