Parti Cap Bunga Patut Singkirkan Muhyiddin Sebagai Presiden!

Kenapa Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) hanya menyingkirkan bekas Ketua Srikandi PPBM, Anina Saadudin sahaja?? Gara-gara wanita itu terpalit dengan skandal seks baru-baru ini… Anina terus disingkirkan dari jawatan tersebut, atas alasan tidak pernah diangkat pun untuk menjawat jawatan tersebut… Angkat sumpah sebelum ini hanya kesilapan ternikal.

Alasan yang diberi parti cap bunga itu hanya untuk menutup punca sebenar Anina dilucutkan jawatan… Anina dilucutkan jawatan kerana terpalit dengan skandal seks. Jadi kononnya parti cap bunga ni taknak orang yang bermasalah dan terjebak dengan skandal seks ada jawatan dalam parti cap bunga itu.

Persoalannya, jika parti cap bunga nak bersihkan nama parti mereka dari sebarang skandal dan pemimpin bermasalah. Kenapa dorang tak singkirkan Presiden PPBM, Tan Sri Muhyiddin Yassin juga?? PPBM perlu singkirkan Muhyiddin yang sebelum ini terpalit dengan skandal seks bersama isteri orang.

Kenapa Anina je yang kena singkir… Kenapa tidak sekali Muhyiddin?? Dah katanya parti cap bunga ni nak membersihkan namanya daripada sebarang tuduhan skandal kerana mahu pastikan parti itu kelihatan adil bersih dan saksama.

Bekas ahli PPBM, Datuk Seri Khairuddin Abu Hassan berkata, Muhyiddin tidak harus dikecualikan. Mana adil Anina yang terjebak dengan viral kes skandalnya boleh dpecat dari jawatan srikandi. Tetapi Muhyiddin yang berdepan tuduhan kes skandal seks dengan isteri orang pada suatu masa dulu, ditatang-tatang pula.

Jika mahu parti cap bunga kelihatan bersih… Mereka perlu singkirkan Muhyiddin. Parti cap bunga perlu bertegas dan tidak berat sebelah. Jika dorang masih menyimpan Muhyiddin sebagai presiden… Nahhhh, memang sah la dorang tak adil dan berat sebelah. – TiraGomez/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s