Pengacara Tv Sengaja Tayang Puting Tetek Semasa Siaran Langsung

Aksi pengacara wanita ‘sengaja’ tayang puting tetek semasa siaran langsung, bukanlah pertama kali berlaku.. Memang dah banyak kali berlaku, ada antara penonton beranggapan pengacara TV sengaja untuk tayang puting sebab nak meraih populariti..

Rakyat di Romania dah kecoh bila seorang pengacara TV yang dikenali sebagai Daniela Crudu, ‘tanpa sengaja’ dah tayang puting tetek semasa siaran langsung di stesen TV… Dah tahu mengenakan baju putih dan terdedah di bahagian dada, yang Daniela tampil tanpa pakai baju dalam tu dah kenapa..

Semasa siaran langsung tersebut, Daniela dah lakukan aktiviti memerah susu dari seekor kambing.. Semasa adegan memerah susu kambing, Daniela dah tundukkan kepala dan ‘susu’ Daniela pula dah tersembul keluar.. Bukan sekali dua Daniela tayang puting, hampir tiga empat kali adegan tayang puting itu berjaya dirakam..

Disebabkan aksi Daniela tayang puting itu ditayangkan semasa siaran langsung, video tersebut dah pun mendapat tontonan yang paling tinggi oleh penduduk Romania.. Ramai sebenarnya yang suka tengok video macam ini.. Salah satu cara untuk popular dengan cepat adalah dengan buat video tayang puting ‘tanpa sengaja’..

Walaupun ramai pihak yang mengkritik tindakan Daniela seperti sengaja mencari publisiti murahan.. Sebenarnya Daniela dah pun ada peminat sendiri, dan kebanyakkannya terdiri daripada kaum lelaki.. – MissA/UtaraNews

https://youtu.be/M-E0pi7onGA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s