Wanita Tawarkan Khidmat ‘Belasah’ Kekasih Gelap Suami

Tak pernah pula Miss A terfikir akan ada orang buat perniagaan macam ni.. Di China, seorang wanita yang dikenali sebagai Zhang Yufeng dah menyediakan perkhidmatan ‘belasah’ kekasih gelap suami.. Perkhidmatan yang dilakukan Zhang ini memang mendapat sambutan hebat dari seluruh wanita di China..

Sebab di China peratus perceraian memang tinggi, punca berlaku perceraian dalam rumahtangga kebanyakkan sebab suami curang.. Bila buat perkhidmatan macam ni, memang Zhang dah menjadi kaya sebab ramai wanita yang nak dapatkan perkhidmatan dia ni..

Zhang dapat idea nak buat perkhidmatan ‘belasah’ kekasih gelap suami ni, bila dia sendiri mengalami kisah hitam ditinggalkan suami sebab kekasih gelap.. Bila dah jadi pada diri sendiri, Zhang memahami perasaan wanita yang telah dicurangi oleh suami masing-masing..

Antara perkhidmtan yang disediakan Zhang bukan hanya ‘belasah’.. Tapi, Zhang juga sediakan perkhidmatan menyiasat dan mengumpul bukti suami-suami yang dah berlaku curang dengan isteri untuk dibawa ke mahkamah.. Dah ada bukti suami curang, senang la sikit isteri nak minta cerai..

Zhang dah popular sebab selalu muat naik video ‘belasah’ dan bogelkan kekasih gelap suami di laman sosial.. Sebagai salah satu cara nak bagi amaran pada wanita lain, jangan sesekali dok cuba-cuba menggatal dengan suami orang.. Zhang akan memalukan kekasih gelap suami di khalayak ramai, orang ramai pun turut memberi sokongan dengan idea Zhang tu..

Harap-harap di Malaysia tak ada orang yang cuba buat perkhidmatan macam ni.. Kalau ada, mesti banyak video kekasih gelap suami yang kena bogel.. Rasanya ramai juga suami yang suka berlaku curang dengan isteri sebabkan kekasih gelap.. Betul tak?? Seronok la lelaki lepas ni sebab boleh tengok free show.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s