Lelaki Mengaku Salah Kerana Merogol Anak Kandung Sendiri

2

‘Haruan makan anak’, sepatutnya bapa yang kena melindungi anak-anak.. Tapi, lain pula jadinya bila dapat ayah durjana macam ni.. Di Kuching, seorang lelaki yang berumur 40 tahun mengaku bersalah kerana merogol anak perempuannya beberapa kali di rumah mereka sendiri..

Bapa durjana ini dah ugut anak perempuan dia untuk lakukan hubungan seks bersama kalau tak nak dicederakan.. Tugas menjadi seorang bapa bukan untuk melakukan seks terlarang dengan anak-anak, tapi tugas bapa untuk menjaga anak-anaknya..

Tak cukup dah melakukan seks dengan isteri sendiri sampai isteri dah lahirkan enam orang anak, suami nak merasa asam keping anak perempuan sendiri pula kaa? Hasil perkahwinan lelaki ini dengan isterinya, pasangan ini dah dikurniakan 6 orang cahaya mata..

Lima dari cahaya mata pasangan ini adalah perempuan dan seorang lelaki.. Lelaki ini telah ambil kesempatan untuk merogol anak keduanya.. Sebabkan lelaki durjana macam ini, anak perempuannya dah mengalami trauma yang amat teruk.. Rosak masa depan anak perempuan kalau dirogol bapa sendiri..

Siapa yang sanggup percaya anak dirogol bapa sendiri?? Kecik-kecik lagi dah hilang dara sebab ‘diratah’ oleh bapa kandung sendiri.. Bapa macam ni dah macam syaitan, lebih pentingkan nafsu seks semata-mata..

Memang patut mereput dalam penjara, baru tahu erti penyesalan.. Seorang bapa patut pandang anak-anak itu dengan pandangan kasih sayang, bukan pandangan nafsu semata-mata.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s