Running Man Bakal Ditamatkan Selepas Dilanda Kontroversi Panas

2e

Panas! Sehingga hari ni mengenai berita penyingkiran Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook dari program realiti hiburan popular, ‘Running Man’.. Berita mengenai penyingkiran dua artis tersebut masih menjadi bualan hangat dan rata-rata peminat program tu bertindak mengecam pihak produksi ‘Running man’ yang dikatakan membuat keputusan kejam terhadap dua selebriti tersebut..

Memang patut dikecam pun kerana buat keputusan tanpa berbincang dengan Ji Hyo dan Jong Kook, sesuka hati je nak singkirkan orang macam tu.. Terbaru, Miss dengar ada khabar berita yang lebih menyedihkan buat peminat program realiti hiburan tu bila pihak SBS dikatakan bakal menamatkan program realiti tersebut..

Pergghh! Biar betul ni?? Aalaa.. Lepas ni tak boleh lah nak melihat gelagat kelakar ahli-ahli Running man yang sentiasa menghiburkan kita selama ni yer.. Huhuhu.. Pihak SBS buat keputusan untuk tamatkan Running Man dek kerana kontroversi yang sedang melanda sekarang ni..

Haishh! Gara-gara tindakan terburu-buru dan biadap dorang, benda ni dah membawa padah kepada rancangan Running Man.. Dah elok-elok Running Man bersiaran selama enam tahun dengan ahli-ahli Running Man yang sedia ada, tiba-tiba perlu dihentikan gara-gara kontroversi yang dorang cetuskan sendiri..

Sia-sia jer lah pengorbanan kesemua ahli Running Man yang menaikkan nama program realiti hiburan tersebut.. Tapi kalau program realiti hiburan tu diteruskan jugak, pasti rating akan turun.. Yela, auranya dah tak sama macam mula-mula program tu ditayangkan bila muncul muka-muka baru nanti.. Betul tak?? – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s