#7harimencintaiku : Giliran ‘Pak Samad’ Menjadi Trending Di Media Sosial

Sambutan hangat drama ‘7 Hari Mencintaiku’ yang ditayangkan di slot Akasia TV3, memang tak boleh dinafikan.. Sekarang ni drama tu telah menjadi menjadi bualan hangat dan menarik perhatian ramai.. Miss rasa setiap kali drama tu ditayangkan, pasti akan trending di Twitter..

Baru-baru ni pun salah satu watak sampingan didalam drama berkenaan, iaitu watak Buntat yang dilakonkan oleh adik Mohd Ariff Abdullah telah menarik perhatian ramai, sampai jadi trending di media sosial.. Popular dah budak comot tu sekarang u’olls! Hehehe..

Terbaru Miss tengok watak Pak Samad yang dilakonkan pelakon veteran, Raja Aman Shah Raja Baharom atau lebih dikenali sebagai Aman Graseka pulak menjadi trending di media sosial.. Cer u’olls tengok tweet-tweet tu semua, semuanya memuji lakonan Pak Samad..

Miss tak menafikan lakonan ‘Pak Samad’ dalam drama berkenaan memang gempak dan meninggalkan kesan dalam hati penonton.. Lebih-lebih lagi bila ‘Pak Samad’ marahkan ‘Mak Leha’ yang dilakonkan oleh Liza Abdullah.. Habis bergegar kamera dibuatnya.. Hahahaa..

Nampaknya bukan setakat pelakon utama drama berkenaan jer yang mampu menarik perhatian, malah watak-watak sampingan pun telah berjaya menambat hati penonton.. Tak menghairankanlah drama ‘7 Hari Mencintaiku’ ni telah mendapat sambutan hangat kerana barisan pelakon-pelakonnya gempak habis.. Terbaiklah!! – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s