Running Man : Song Ji Hyo Dan Kim Jong Kook Disingkirkan Bukan Berhenti Secara Sukarela

2a-copy

Semalam hangat diperkatakan di mana berita Song Ji Hyo dan Kim Jong Kook telah disahkan bakal meninggalkan program realiti hiburan popular, ‘Running Man’.. Perkara tersebut amat mengejutkan peminat-peminat program realiti itu kerana bakal kehilangan dua ahli Running Man sekaligus..

Terbaru Miss dengar agensi pengurusan Ji Hyo dan Jong Kook mengeluarkan kenyataan, di mana dua selebriti tu sebenarnya disingkirkan oleh pihak produksi program realiti tu tanpa sebarang perbincangan.. Senang cerita Ji Hyo dan Jong Kook telah ditendang keluar dari program ‘Running Man’.. Perh, biar betul..

Dorang bukannya meninggalkan program realiti tu dengan kerelaan sendiri.. Biadap betul kan! Lebih menyedihkan lagi, Miss dengar Ji Hyo hanya mengetahui perkara ini selepas ia menjadi tajuk utama di beberapa laman web Kpop.. Alahaii.. Kasihannya..

Disebabkan itu jugak, rata-rata peminat ‘Running Man’ telah mengecam pihak produksi Running Man yang membuat keputusan ni dan menganggap pihak tersebut tak menghormati dan menghargai jasa Ji Hyo dan Jong Kook, sepanjang enam tahun di dalam program tersebut.. Betul tu! Yang ni Miss sokong..

Kalau dorang mempunyai perancangan untuk menggantikan ji Hyo dan Jong kook dengan ahli baru sekali pun, tak perlu lah singkirkan mereka berdua macam tu jer.. Bincang pun tidak, tiba-tiba disingkirkan terus.. Haishh! Selain tu, Miss dengar Kang Ho Dong yang dikatakan bakal menjadi ahli Running Man dikatakan telah menolak tawaran tersebut u’olls.. Habis lah rating Running Man menurun lepas ni!! – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s