Angelina Jolie Mahu Kembali Hidup Bersama Brad Pitt??

Adoyaii.. Macam ‘drama’ lah pulak.. Semakin hangat pulak cerita mengenai Angelina Jolie dan Brad Pitt ni yer, walaupun kedua-duanya sudah bercerai.. Tapi Miss dengar, Angelina dikatakan sunyi dan rindu bila berjauhan dari Brad Pitt.. Pulak dah..

Sebelum ni bukan main nak bercerai, sampai tak nak hadap muka masing-masing lagi.. Sekarang nak rindu bagai pulak dah.. Tapi betul ke Angelina ingin kembali kepada Brad ni?? Sebelum ni pun ada jugak cerita macam ni, tapi itu hanyalah khabar angin..

Ada pihak yang mendakwa Angelina kononnya sangat menyesal dan merasa kehilangan Brad, selepas tak merayakan hari ‘Thanks giving Day’ bersama.. Kononnya Angelina merindukan saat bersama-sama Brad lah konon.. Macam-macam hal betul dorang ni!!

Ada jugak Miss dengar Angeline dikatakan merasakan sangat tertekan bila Brad digosipkan bercinta dengan Kate Hudson.. Yela tu! Entah-entah pasangan ni memang nak berpisah.. Tapi media antarabangsa yang dok reka cerita macam-macam..

Miss tengok Angelina memang dah nekad nak hidup bersama anak-anak dia jer.. Brad tak tahu lah.. Selepas bercerai dengan Angelina, ramai pulak yang digosipkan bercinta dengan Brad.. Sampaikan Brad dikatakan cuba untuk berbaik dengan bekas isterinya, Jennifer Aniston.. – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s