Bayi Berumur 7 Bulan Mati Dipicit Zakar Oleh Bapa Sendiri

Kenapa makin banyak pulak mak bapa yang gila kat dunia ni?? Kalau dah tahu tak boleh jadi mak bapa yang baik untuk anak-anak, jangan dok buat anak la.. Ingat anak ni di lahirkan untuk menjadi mangsa dera dan seksaan oleh mak bapa sendiri ka??

Di England, seorang bayi 7 bulan dah menjadi mangsa dera secara kejam oleh bapanya sendiri..Kane Kennedy dah buat beberapa penderaan yang kejam pada anaknya sehingga mengejutkan rakyat England.. Banyak penderaan yang dilalui oleh anaknya Jobey Kennedy sepanjang di dera oleh bapanya..

Beberapa hari sebelum Jobey mati, Kane dah mendera Jobey dengan memicit, mencubit dan menggenggam buah zakar Jobey sekuat mungkin untuk menghentikan Jobey dari terus menangis..

Jobey yang masih kecil dan tak tahu apa-apa terus menangis.. Disebabkan itu, Kane dah mengambil langkah akhir untuk senyapkan Jobey dengan menjolok jarinya ke dalam tekak Jobey sehingga bayi itu hilang nafas dan mati..

Hasil bedah siasat mendapati banyak kesan lebam di bahagian buah zakar Jobey.. Memang Jobey dah kena dera teruk oleh Kane, terutamanya di bahagian zakar.. Sebenarnya Kane ni hisap dadah, kalau tak dapat bekalan dadah ja mesti anak keciknya jadi mangsa dera.. Bila dibicarakan, Kane tidak mengaku bersalah kerana membunuh anaknya, tetapi Kane menyalahkan isteri beliau yang menjadi punca..

Lelaki macam ni patut masuk penjara, pastu biar dia kena dera macam mana dia dera anak dia masa kat dalam penjara tu.. Picit buah zakar dia pulak sampai cedera teruk, baru dia tahu macam mana anak dia rasa sakit bila didera olehnya.. Kalau dah masuk penjara sebab bunuh anak, memang banduan dalam penjara tu tak akan lepas la.. Memang Kane akan kena buli la dalam penjara tu nanti.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s