Rihanna Cemburu Dengan Beyonce??

Rihanna dan Beyonce merupakan satu nama besar dalam industri seni Hollywood.. Pengaruh mereka berdua dapat dilihat apabila mereka berdua mendapat pencalonan terbanyak didalam anugerah berprestij Grammy Awards 2017 yang bakal berlangsung tidak lama lagi..

Namun Miss dengar nama Rihanna menjadi bualan hangat bila penyanyi yang popular menerusi lagu ‘This Is What You Came For’ itu dikatakan tidak berpuas hati dengan pencalonan Beyonce yang dikatakan lebih banyak darinya.. Alahai.. Itu pun nak dicemburukan ke??

Tak silap Miss, Beyonce tercalon dalam sembilan kategori termasuk lah dalam kategori Album Of The Year dan Song Of The Year.. Rihanna pulak tercalon dalam lapan kategori, tapi tak termasuk lah dalam dua kategori utama anugerah tersebut..

Itu sebab agaknya Rihanna cemburukan Beyonce.. Mungkin Rihanna merasakan dia lebih popular daripada Beyonce.. Yela, kebanyakkannya lagu Rihanna sekarangkan tengah ‘hit’.. Bukan setakat Rihanna jer yang dikatakan tak puas hati, malah peminat Rihanna pun tak puas hati dan menganggap penyelenggaraan Grammy bersikap tak adil..

Bila perkara ni menjadi bualan hangat, tuan empunya pun turut tampil bersuara.. Miss dengar, Rihanna menafikan dakwaan yang mengatakan dia cemburu dengan pencalonan Beyonce.. Rihanna mengatakan tak ada persaingan antaranya dengan Beyonce, dan tak ada benda yang nak dikecohkan pun.. – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s