Rating Drama Legend Of The Blue Sea Menurun Kerana Jo Jung Suk

Sebelum ditayangkan, drama ‘Legend Of The Blue Sea’ dah mendapat sambutan hangat dan ramai yang tak sabar untuk menonton drama yang dilakonkan pelakon kacak Lee Min Ho dan Jun Ji Hyun tu.. Tup! Tup! Miss dengar rating drama berkenaan dikatakan telah merosot u’olls..

Aikss.. Baru jer beberapa hari ditayangkan di kaca televisyen, rating dah merosot?? Apa cer ni?? Miss dengar rating drama ‘Legend Of The Blue Sea’ merosot kerana kehadiran pelakon Jo Jung Suk sebagai watak sampingan kurang menarik perhatian..

Episod ketujuh drama berkenaan dikatakan mencatat rating 17.4 peratus, angka tersebut mengalami penurunan sebanyak 1.5 peratus daripada rating sebelum ni yang mencatatkan 18.9 peratus.. Macam mana pun drama berkenaan masih lagi menjadi trending..

Kalau jalan cerita menarik, tak kisah lah pelakon sampingan menarik atau tidak.. Cerita tu tetap akan mendapat sambutan hangat! Kalau harap pelakon utama jer gempak dan popular, tak guna jugak kalau jalan ceritanya membosankan.. Betul tak?? – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s