Kenduri Berdarah Menjadi Mimpi Ngeri Untuk Seorang Lelaki

Niat nak pergi kenduri bertukar menjadi mimpi ngeri buat seorang lelaki bila kena tikam dengan saudara sendiri.. Sudah la kena tikam, tikaman yang dibuat tu dah menyebabkan habis terburai usus perut dia..

Kejadian yang berlaku di Sarawak memang betul-betul membuatkan penduduk tempatan di majlis kenduri tu bertukar menjadi riuh rendah bila berlaku pergelutan..

Tak ada angin tak ada ribut, takkan nak pergi tikam saudara sendiri pula kan? Menurut siasatan polis, sebenarnya suspek tu ada masalah mental.. Sebenarnya suspek nak tikam bapa mangsa tapi kebetulan si anak pulak ada kat situ..

Suspek cuba nak larikan diri, tapi tindakan pantas penduduk-penduduk kat situ dah berjaya menangkap suspek dan dah pun diserahkan pada pihak polis.. Mangsa yang ditikam dilaporkan sudah kembali stabil selepas mendapatkan rawatan di Hospital Queen Elizabeth..

Suspek kini tengah di siasat dan ditahan reman atas tuduhan mendatangkan kecederaan kepada mangsa.. Bahaya kalau ada antara suadara yang mempunyai masalah mental, penyakit mental tu nak datang bukan boleh diduga.. Tengah elok-elok dok bergelak, tiba-tiba boleh datang serang orang ramai dengan pisau.. Orang yang ada masalah mental ni tak boleh ditinggal tanpa makan ubat, sebab boleh bahayakan orang sekeliling.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s