Kim Kardashian Dan Kanye West Bakal Bercerai??

Pasangan selebriti popular Kim Kardashian dan Kanye West, bukan lah satu nama asing lagi di Hollywood.. Baru-baru ni Kanye mengejutkan orang ramai bila dikejarkan ke hospital gara-gara mengalami tekanan perasaan yang teruk hingga terpaksa dijaga dibawah pengawasan doktor selama beberapa hari..

Itu pun keadaan Kanye belum pasti sudah sembuh atau belum, selepas dibenarkan keluar hospital baru-baru ni u’olls..Terbaru, sekali lagi pasangan tu mengejutkan orang ramai bila rumahtangga Kim dan Kanye dikatakan bermasalah dan bakal bercerai..

Aikks! Nak bercerai pulak dah.. Ini apa masalahnya pulak ni?? Bukan ke pasangan ni bahagia jer selama ini?? Tiba-tiba pulak nak bercerai! Miss dengar ada pihak yang mendakwa Kim telah menfailkan surat cerai..

Menarikny lagi bila Kim dikatakan masih mencintai Kanye, tetapi telah muak dengan perkahwinannya dengan Kanye kerana ditimpa masalah berterusan sejak kebelakangan ini. Itu jer sebabnya nak bercerai?? Macam tak masuk akal jer..

Bila perkara ni menjadi bualan hangat, sahabat baik Kim dan Kanye, Jonathan Cheba menafikan pasangan popular tu bakal bercerai dan menganggap dakwaan yang dilemparkan terhadap Kim dan Kanye tu sesuatu yang tak masuk akal.. Kononnya hubungan Kim dan Kanye masih baik dan bahagia..

Yeke masih baik?? Entah-entah pasangan tu memang ada masalah dan ingin bercerai, cuma kawan baik Kim dan Kanye jer tak tahu.. Mungkin depan Jonathan, pasangan tu berpura-pura bahagia, padahal di belakang hubungan dorang tegang.. – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s