Sherry Ibrahim Buat Lagu Mengenai Fattah Amin??

z

Dah lama Miss tak dengar cerita pasal pelakon Sherry Ibrahim ni.. Miss tengok pelakon tu pun dah jarang berlakon, Miss dok nampak Sherry sekarang dok aktif promosi produk kecantikkan jenama Deeja Cosmetic jer.. Sebelum ni Sherry pernah dihimpit dengan beberapa kontroversi panas..

Kisah percintaan Sherry dan pelakon Fattah Amin pernah menarik perhatian ramai, tapi sayangnya pasangan tu dah berpisah.. Gara-gara tu jugak Fattah pernah mengatakan dia dipulau dengan kawan-kawan Sherry.. Biasa lah perempuan memang emosional lebih sikit.. Hihihi..

Terbaru, Miss dengar nama Sherry menjadi bualan hangat bila ada yang mendakwa muzik video single pertamanya berjudul ‘Seikhlas Cinta’ dikatakan berkisar tentang kisah percintaannya dengan Fattah yang terputus di tengah jalan.. Alahaii.. Sherry pun nak jadi macam penyanyi popular Taylor Swift jugak ke??

Putus cinta jer, buat lagu berkisarkan kisah cinta dengan bekas teman lelaki.. Bila perkara ni menjadi bualan hangat, tuan empunya badan tampil bersuara.. U’olls nak tahu jawapan Sherry?? Sherry menafikan muzik video lagunya tu ada kaitan kisahnya dengan Fattah..

Sherry mengatakan lagu cinta tu bukannya ditujukan kepada kekasih, sebaliknya kepada Tuhan, keluarga dan sahabat.. Ehh.. Yeke macam tu Sherry?? Entah-entah Sherry sengaja bagi jawapan ‘cliché’ macam tu, kononnya nak sembunyikan maksud sebenar disebalik lagu tu.. Mana lah tahu kan, mulut jer menafikan.. Dalam hati mengiyakan!! – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s