Minah Bertudung Bangga Beritahu Lakukan Aksi Berjimak Di Fun Fair

Trend sekarang ni memang jenis berlumba-lumba tunjuk aksi maksiat kat laman sosial ke?? Bukan apa semenjak dua menjak ni, Miss A tengok ramai pula minah bingai rasa bangga tayang aksi berjimak di laman sosial..

Itu yang Miss A syak, sekarang ni dah jadi trend untuk tayang aksi berjimak di laman sosial.. Minah zaman sekarang ni kan lebih pentingkan trend dari maruah sendiri.. Tak nak ketinggalan dengan perkembangan semasa, sebab tu tak kisah tayang aksi berjimak kat orang ramai.. Kalau tak ikut trend, kawan-kawan kutuk tak up-to-date..

Minah bertudung ni boleh pula dengan rasa bangga bagi tahu seantero dunia, dia dan pasangan baru lepas meraba.. Kalau dulu pasangan bercinta nak buat maksiat buat senyap-senyap, minah sekarang ni nak buat maksiat kena tunjuk kat semua orang..

Kalau anak korang minta izin nak keluar pergi fun fair dengan kawan lelaki dia, tak payah la korang baik hati izinkan dorang keluar.. Kalau dah keluar berdua tu memang akan jadi benda lain lah.. Percaya la apa yang Miss A bagitahu ni.. Minah ni pergi fun fair dengan teman lelaki, pastu naik buaian pusing.. Tengah naik tu, sempat lagi dorang dok meraba..

Meraba kat tempat awam nanti orang nampak, naik buaian pusing tak adalah orang nampak sebab tempat tu tinggi.. Meraba dua tiga round, lagi lama buaian pusing tu pusing lagi seronok minah ni.. Sebab tu banyak kes pelajar mengandung anak luar nikah..

Patutnya waktu minah ni seronok dok meraba, buaian yang dorang naik ni putus.. Biar dua-dua mati masa tengah buat maksiat.. Baru dorang tahu.. Yang bingainya minah ni, dok elok beromen dekat tempat yang orang tak nampak.. Tapi dia pergi heboh kat laman sosial pulak.. Korang nampak tak betapa bodohnya minah ni..

Dari heboh di media sosial, baik korang meraba kat depan orang ramai masa dekat fun fair tu je.. Lebih kurang sama je Miss A rasa.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s