Mahathir Kini Sedang Seronok ‘Jilat Kaki’ Komunis!!

mahathir-kini

Keterdesakan Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad bukan sahaja menyaksikan dirinya membuat pusingan U apabila kembali ‘bermadu kasih’ dengan DAP. Malah kerana dendam dan hasad dengki… Mahathir kini dilihat sedang seronok ‘menjilat kaki’ komunis yang bersekongkol dengan DAP.

Terkejut Gomez tatkala melihat imej seorang lelaki tua bermata sepet berdiri sebelah Mahathir… Perpakaian ala-ala pengganas komunis ketika menghadiri Persidangan DAP di Shah Alam semalam.. Hairan… Siapa agaknya penasihat DAP yang berdiri sebelah Mahathir tu??

Lelaki tersebut dikatakan adalah Dr. Chen Man Hin… Berpakaian macam uncle komunis baru keluar hutan! Uncle sepet itu adalah pengasas PAP di Tanah Melayu pada suatu ketika dahulu. Akibat PAP telah diharamkan di Tanah Melayu, maka kini tertubuhnya DAP.

Chen Man yang berpakaian ala-ala komunis ni sebenarnya memang lahir di China.. Tetapi telah berlayar ke Tanah Melayu ketika usianya masih muda, iaitu sebelum Perang Dunia Kedua. Bukan biasa-biasa apek komunis ni tau!

Dia pernah menjadi antara pelapor gerakan komunis di China… Tapi bila pindah ke Tanah Melayu, dia telah menubuhkan satu parti politik yang berunsurkan komunis bersama dengan penasihat DAP sekarang ini, Lim Kit Siang, Karpal Singh, Tan Seng Giaw, Devan Nair yang merupakan presiden Singapura.

Paling memalukan, apek tua komunis ni langsung tak tahu nak cakap Bahasa Melayu… Dah lama dok Malaysia tapi cakap melayu pun tak reti! Hingga menyebabkan DAP terpaksa mengeluarkan kos membeli alat ‘translater’ bernilai RM20,000 dalam persidangan DAP semalam.

Perangai Chen Man ni memang sebijik macam DAP, iaitu anti-Melayu dan anti-Islam. Ujarnya hanya Cina sahaja yang layak menjadi kuasa terbesar di dunia. Maksudnya, Mahathir dilihat berdiri sebelah Chen Man adalah untuk menjadi khadam kepada mereka.

Tak dinafikan lagi… Kalau tidak kerana kerja Mahathir untuk menjilat kaki dan jubur mereka, jadi buat apa Mahathir berdiri sebaris dengan pemimpin DAP dalam Persidangan DAP tu?? Sepatutnya Mahathir duduk dikerusi VVIP di bawah pentas macam biasa. – TiraGomez/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s