Budak-Budak Skin Head Kokdiang Lancarkan Perang Terhadap Budak Raver

Budak-budak kecik sekarang hebat betul, tak sunat lagi dah sibuk nak buat tarian Raver.. Bangga sangat dok menari tarian sotong tu, korang dah tengok kan ada budak-budak Raver nak cari ahli kumpulan baru sebelum ni?? Dorang nak mencari budak-budak berumur 12 tahun ke bawah yang pandai menari je..

Mak bapa suruh belajar tapi budak-budak ni kalut dok menari Raver.. Kalau anak-anak korang suka sangat dok keluar rumah tu, tengok-tengok la sama mana dorang pergi.. Budak sekarang ni dah banyak kumpulan yang dorang join..

Antaranya kumpulan Raver, Hipster dan paling terbaru pula dah ada pulak kumpulan Skin Head.. Pernah tengok filem yang Pekin Ibrahim arahkan dulu, yang jenis kepala botak pakai kasut boot? Skin head ni Miss A rasa penampilan dorang nampak kemas la sikit dari geng-geng Raver tu..

Dah ada kumpulan Skin Head pula budak-budak ni.. Hebat kan budak-budak sekarang? Dulu kumpulan-kumpulan macam ni lelaki dewasa ja yang join.. Budak-budak sekarang, sekolah pun tak habis lagi dah sibuk fikir nak masuk kumpulan Raver, Hipster dan Skin Head bagai.. Rosak la masa depan budak-budak sekarang kalau macam ni..

Budak-budak Skin Head Kokdiang dah melancarkan perang dengan Raver sotong cacing kerawit.. Habis la budak-budak Raver lepas ni, kumpulan Skin Head dah lancarkan perang.. Semoga kumpulan Raver sotong cacing kerawit dihapuskan.. Hahaha..

Apapun, elok la juga kalau di hapuskan terus kumpulan Raver yang menari tarian sotong cacing kerawit tu.. Dah makin teruk sangat anak dara dengan anak teruna dok menari macam tu Miss A tengok.. Dorang fikir dah hebat sangat ke bila menari tarian macam tu.. Budak-budak kecik sekarang dah semakin teruk terjebak dengan gejala sosial.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s