Britney Spears Sedang Hangat Bercinta Dengan Sam Asghari

Nama penyanyi Britney Spears bukan lah satu nama yang asing lagi di Hollywood.. Walaupun penyanyi yang popular menerusi lagu Oops!…I Did It Again ni sering dihimpit dengan kontroversi-kontroversi panas, tapi kejayaannya sebagai penyanyi memang tak dapat dinafikan lagi..

Lagu-lagunya sentiasa mendapat sambutan hangat.. Baru-baru ni, nama Britney menjadi bualan hangat apabila beliau dikatakan telah menemui cinta hati baru.. Miss dengar Britney hangat diperkatakan sedang bercinta dengan model dalam video klip Slumber Party, Sam Asghari..

Dakwaan tersebut menjadi bualan hangat, selepas Britney dan Sam dikatakan keluar makan malam bersama selepas Sam memuat naik gambarnya bersama Britney di akaun Instagram.. Tetapi gambar tu dah dipadam selepas menjadi bualan hangat u’olls..

Walaupun gambar tu dah dipadam, tetapi gambar tu dah tersebar secara meluas di internet.. U’olls tengok jer lah gambar tu, kemesraan jelas terserlah di muka Britney dan Sam.. Kalau benar pasangan tu sedang bercinta, bagus lah.. Lagipun kedua-duanya pun masih single kan.. – Misshana/Utaranews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s