Mariah Carey Sedang Hangat Bercinta Dengan Penari Latar Sendiri

4a-copy

Baru saja putus tunang dengan usahawan terkenal, James Packer, nampaknya penyanyi popular Mariah Carey tidak memerlukan masa yang lama untuk menemui pengganti baru.. Nampak sangat Mariah Carey senang cair dengan lelaki, kan u’olls!

Sesetengah orang memerlukan masa yang lama untuk pulih daripada kecewa putus cinta seperti Angelina Jolie, sampai sekarang masih belum temui pengganti.. Mariah pulak mudah jer temui pengganti baru.. Pengganti tu pun bukannya orang tak dikenali pun, penari latar Mariah sendiri..

Dalam diam-diam Mariah menyulam kasih dengan penari latar dia ek.. Selepas sebulan putus cinta, Mariah dilihat sangat mesra dengan penari latarnya yang bernama Bryan Tanaka.. Pasangan tu bukan setakat mesra biasa-biasa jer okay..

Baru-baru ni Mariah dan Bryan telah menarik perhatian ramai, bila dorang kantoi bercium mulut ketika berada di Hawaii.. U’olls tengok jer lah gambar ‘mesra alam’ pasangan ni, bukan main mesra lagi.. kalau ditengok melalui gambar, dorang ni nampak macam pasangan yang tengah hangat bercinta..

Pasangan ini dikatakan meluangkan masa bersama di Grand Wailea Resort, Maui, selepas selesai konsert Mariah di Honululu.. Lagipun ni bukan kali pertama mereka berdua dilihat mesra macam ni, sebelum ni pun dorang dah pernah tunjuk kemesraan dorang di depan khalayak ramai.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s