Kanak-Kanak 4 Tahun Mati Kerana Diberi Dadah Oleh Ibu Kandung Sendiri

budak

budak2

Kesiannya kat budak perempuan tu, dah la kecik lagi tapi dah diberi makan dadah.. Seorang budak perempuan berumur 4 tahun mati kerana telah diberikan dadah berlebihan dos oleh maknya sendiri.. Bila mak yang melahirkan budak ni anggap anak kecil tu sebagai satu gangguan dalam hidupnya..

Wanita yang dikenali sebagai Michala Pyke akan bagi dadah pada anaknya Poppy Widdison bila nak buat seks dengan kekasih.. Michala rasa Poppy ni satu gangguan setiap kali nak buat seks dengan kekasihnya.. Biasa la budak kecik, nakkan perhatian dari mak, yang mak ni tiap saat ka dok buat seks sampai tak boleh nak tunggu anak tidur dulu..

Bila selalu sangat bagi budak ni makan dadah, Poppy hanya akan tidur sepanjang hari dek kesan dari dadah tersebut.. Dah khayal dengan dadah, apa lagi boleh buat.. Bila mak lebih pentingkan asam keping masamnya tu dari anak sendiri.. Tak payahlah beranak kalau tak reti nak jaga anak, bodoh betul!!

Hasil siasatan mendapati Poppy dah diberi macam-macam dadah berbahaya dalam badannya.. Antaranya dadah jenis ketamin, heroin dan metadon.. Budak umur 4 tahun dah diberikan dadah paling bahaya?? Memang rosaklah sistem dalaman badan budak tu wei..

Poppy bukan saja diberi makan dadah, malah maknya turut mendera fizikal dan emosi kanak-kanak tersebut.. Sebelum ni, jiran rumah Poppy ada nampak kesan lebam di tangan Poppy, bila ditanya Michala hanya maklumkan kesan tu dibuat sebab nak ajar anaknya yang nakal..

Kepala bana dia ajar anak sampai lebam-lebam macam tu sekali.. Harap-harap sangat mak budak ni masuk dalam penjara lama-lama sikit, biar dia mati mereput dalam penjara tu.. – MissA/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s