Gambar Bogel Cikgu Sekolah Telah Tersebar Di Laman Sosial

Kalau dah tahu diri tu nak jadi cikgu sekolah, tak payah la buat perangai tak senonoh.. Cikgu ni umpama role model untuk pelajar-pelajar sekolah, kalau dah perangai cikgu kat luar pun dah macam pelacur.. Macam mana pelajar nak hormat cikgu??

Beberapa keping gambar bogel seorang cikgu yang mengajar di sekolah menengah, iaitu Jamie Climie dah tersebar di laman sosial.. Habis satu sekolah tempat Jamie mengajar dah tengok gambar bogel Jamie.. Disebabkan dah malu besar, Jamie telah buat laporan polis yang mendakwa telefon beliau dah kena curi sehingga gambar peribadinya telah tersebar..

Dah buat laporan polis ingat polis nak percaya bulat-bulat ke cakap Jamie.. Bila polis buat siasatan, sebenarnya gambar bogel tu bukan dicuri dari telefon bimbit cikgu tersebut.. Cikgu Jamie sendiri dah hantar gambar bogelnya tu pada lelaki lain selain suaminya..

Jamie dah pun berkahwin dan memiliki dua orang cahaya mata.. Dah ada happy family ingatkan Jamie ni cikgu yang normal.. Rupanya memang Jamie dah ada kisah silam yang menjijikkan kat beberapa buah sekolah lain..

Dah banyak sekolah dah Jamie ni tukar, salah satu punca Jamie tukar sekolah sebab pernah kantoi buat hubungan seks dengan pelajar.. Pergh!! Teruk gila cikgu macam ni, menjijikkan betul cikgu jenis buat seks dengan pelajar ni..

Dah la dapat malu gambar bogel tersebar, bila polis buat siasatan.. Habis kantoi dengan suami sendiri yang dia dok hantar gambar bogel kat lelaki lain.. Buat apa simpan bini macam ni lagi.. Kesian kat suami dengan anak-anak, rupa-rupanya bini dan mak dorang ni bukan sahaja cikgu tapi juga buat kerja part time menjadi pelacur.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s