Elizabeth Tan Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi

t

Nama penyanyi Elizabeth Tan atau lebih dikenali sebagai Lizzy, bukan lah satu nama yang asing lagi dalam industri seni muzik tanah air.. Penyanyi yang popular menerusi lagu ‘Knock Knock’ ni sering menarik perhatian kerana kecantikkannya.. Kariernya sebagai penyanyi pun semakin hari, semakin menyerlah dan dikenali ramai..

Tak silap Miss, lagu baru Lizzy yang berduet bersama Faizal Tahir berjudul ‘Setia’ dah terpilih dan layak ke peringkat akhir Anugerah Juara Lagu 31.. Tapi Lizzy tak akan berduet dengan Faizal kerana Faizal dah tak nak masuk AJL lagi..

Tunggu dan lihat jer lah siapa pasangan duet Lizzy nanti yer u’olls.. Lagipun masa separuh akhir AJL baru-baru ni, Lizzy berduet dengan penyanyi Awi Rafael.. Mungkin Awi akan kekal jadi apa pasangan duet buat Lizzy atau penyanyi lain.. Tunggu jer lah!

okay, cukup cerita pasal lagu Lizzy, ni Miss nak cerita pasal hal lain pulak.. Miss sebenarnya tertarik dengan gambar dan kapsyen yang telah dimuat naik di akaun Instagram Lizzy baru-baru ni.. U’olls baca jer lah kapsyen yang ditulis Lizzy tu, kapsyen tersebut telah menarik perhatian ramai..

Betul ke Lizzy nak kahwin u’olls?? Bukan main lagi Lizzy tanya peminat-peminatnya kat mana nak buat kad kahwin yang cantik.. Amboii.. Lizzy dah tak sabar-sabar nak kahwin ke?? Tahu lah dok cuba baju pengantin, tak kan terus terlintas nak kahwin kot?? Hahaha..

Kalau benar Lizzy nak kahwin, tahniah lah Miss ucap kan.. Tapi siapa calonnya ek?? Tertanya-tanya jugak Miss.. Yela, Lizzy tak pernah mengumumkan pun dia dah ada kekasih hati.. Dalam diam-diam noh si Lizzy ni.. Hahhaa.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s