Teknik Terbaru Perempuan Nak ‘Pau’ Duit Lelaki Di Media Sosial

Perempuan ni memang bertuah, kalau ada masalah kewangan ja mesti akan ada orang tolong.. Minta ja apa yang nak, ada ja lelaki yang akan tolong.. Lelaki memang kerja siang dan malam nak bagi duit kat perempuan dalam kesusahan, ye dak?

Kenal atau tak kenal perempuan tu tolak tepi, perempuan kan insan yang lemah.. Sebagai seorang lelaki sejati, duit yang dorang dapat hasil titik peluh bekerja tu memang patut bagi kat perempuan.. Korang tak caya perempuan ni memang special??

Try mana-mana perempuan add lelaki kat Facebook, pastu minta jee berapa puluh ribu nak, mesti dapat punya.. Tengok macam minah sorang ni, tanpa rasa segan silu gunakan teknik meminjam duit, senang betul hidup minah ni.. Tak ada duit mintak kat lelaki, agaknya dia ingat semua lelaki kat dunia ni abah dia kot..

Suka hati add dalam Facebook, pastu minta duit.. Entah datang dari mana, tiba-tiba nak mintak duit.. Kalau senang sangat perempuan boleh dapat duit macam ni, tak ada la pelacur jual badan sebab nak cari duit.. Tak malu betul manusia macam ni, tak ada duit pastu nak minta duit kat orang yang tak dikenali, pergi kerja la cari duit sendiri..

Kalau dapat lelaki yang lurus bendul memang senang-senang ja boleh bagi duit kat minah macam ni.. Tapi, minah ni dah salah orang nak pinjam duit, lelaki yang minah ni mesej nak pinjam duit dah bagi ceramah setepek kat dahi dia..

Kalau macam ni punya senang kerja perempuan, semua perempuan duduk kat rumah jelah tak payah cari kerja.. Agak-agak duit tak ada, minta ja kat mana-mana lelaki.. Bodoh punya perempuan!! – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s