Pelakon Filem Lucah Dipenjara Kerana Buat Video Lucah Secara Live Di Facebook

pelakon-lucah

Haa.. Nak tarik perhatian orang ramai sangat, kan tak pasal-pasal dah meringkuk dalam penjara.. Punya nak ada ramai follower, seorang pelakon lucah sanggup buat video lucah bertajuk ‘Foursome in Chengdu’ secara live kat Facebook.. Bingai punya otak, Facebook buat live-streaming bukan suruh post video korang tengah buat seks..

Tapi, tak dinafikan memang video ‘Foursome’ yang ditayangkan tu dah dapat tontonan banyak pihak, siapa tak suka video seks kan?? Dapat pulak tengok video seks secara percuma, lagi la orang suka..

Pelakon lucah yang dikenali sebagai Sherry Gun dah merakam aksi lucah dengan seorang wanita dan dua orang lelaki untuk menarik perhatian orang ramai tengok perniagaan pelacuran beliau..

Walaupun video tu hanya berdurasi dua minit, video tu memang betul-betul dah menarik minat orang ramai, termasuklah pasukan keselamatan Internet.. Ingat senang-senang ke nak lepaskan diri lepas dah buat video seks secara live di media sosial?? Pihak berkuasa dah siasat mengenai video seks secara live itu dan Sherry bersama kawan-kawannya yang terlibat didalam video tersebut telah ditahan dan dijatuhkan hukuman penjara selama 4 tahun..

Umur muda lagi dah masuk penjara, nak jadi ikon seks konon.. Sherry ni nak jadi macam pelakon lucah Maria Ozawa la tu.. Tapi, dah tersilap langkah.. Kan dah kena penjara.. Kalau nak dapat banyak peminat pun, jangan la sampai teruk sangat buat iklan lucah secara live.. Ada siapa-siapa yang sempat tengok ke video live ‘Foursome in Chengdu’ tu?? Kalau ada, share la dengan Miss A… Hahahhaa.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s