Rumah Tangga Dato Aliff Syukri ‘Terlajak Laris’ Bergolak Lagi

i

Nama jutawan kosmetik Dato Aliff Syukri bukan lah satu nama yang asing lagi di kalangan rakyat Malaysia.. Siapa yang tak kenal dengan jutawan yang lebih dikenali dengan tag line ‘Terlajak Laris’ ni kan.. Miss respect Dato Aliff kerana berjaya menjadi jutawan dalam usia yang muda..

Dato Aliff sering menarik perhatian ramai dengan gelagat lucunya dan jugak iklan-iklan D’Herbs yang sering tampil dengan kelainan.. Tapi Miss bukannya nak menceritakan pasal kerjaya Dato Aliff sebagai pengasas kosmetik pun, itu memang dah diketahui ramai..

Sebelum ni kisah rumah tangga Dato Aliff pernah menarik perhatian bila dikatakan pernah bergolak.. Baru-baru ni Miss dengar sekali lagi rumah tangga Dato Aliff bergolak u’olls.. Apa pulak puncanya yer?? Sebelum ni puncanya Dato Aliff dikatakan mula lupa diri..

Cer u’olls tengok video majlis hari lahir anak Dato Aliff yang dimuat naik di laman sosial Facebook Dato Aliff ni, baca kapsyen yang ditulis tu.. Dato Aliff mengatakan dia dan isterinya bergaduh teruk sebelum majlis hari lahir dorang bermula..

Tapi kalau dilihatkan wajah pasangan tu sepanjang majlis berlangsung seperti tak ada masalah jer.. Namun Miss tengok masalah dorang selesai bila Dato Aliff melutut kepada isterinya memohon maaf dan mengaku bersalah sampai menangis u’olls.. Sweet jer Miss tengok!

Bagus lah saling bertolak ansur daripada terus menyalahi antara satu sama lain.. Biasa lah bila berumah tangga, ada pasang surutnya.. Janji pasangan tu pandai mengawal keadaan supaya tak jadi lebih teruk.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s