Coco Dimalukan Secara Langsung Didalam Program Motif Viral

w

U’olls kenal tak wanita yang dikenali sebagai Coco ni?? Miss rasa mesti ramai yang kenal, walaupun Coco bukannya seorang artis.. Baru-baru ni nama wanita ini menjadi bualan hangat ramai kerana satu video yang dimuat naiknya di laman sosial Facebook telah menjadi viral..

Bukan setakat jadi viral jer, malah ada sesetengah individu buat parodi mengejek Coco.. Dah banyak video mengejek Coco dimuat naik di laman sosial u’olls! Sesiapa yang menonton video viral tu, tahu lah isi kandungannya.. Video itu menjadi viral kerana gaya percakapan Coco yang telah mencetuskan kritikan ramai..

Gaya cakap pekat ‘slang’ omputih telah membuat ramai yang menyampah.. Memang padanlah minah ni kena kritik kaw-kaw dengan netizen.. Tapi Miss tengok Coco pun dah jadi macam artis dah sekarang ni selepas jadi viral.. Baru-baru ni, Coco telah dijemput untuk menjadi tetamu jemputan bagi program ‘Motif Viral’..

Coco masih menjadi dirinya dengan gaya cakap pekat ‘slang’ omputih.. Bila ditanyakan pasal ‘a lot mix’ kepadanya, dengan bangganya dia jawab.. Dia ada kacukan Pakistan, Serani dan Cina.. Kononnya ada banyak lagi kacukan, sampai tak terkira dah.. Poyo betoii!

Tapi kan u’olls, Miss tengok kesemua pengacara program tu asyik gelakkan Coco jer.. Lepas tu sengaja ajuk cara cakap Coco.. Miss rasa dorang pun menyampah dan dalam hati dok kata macam-macam kat Coco.. Hahaha.. U’olls tengok jer lah video tu sendiri.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s