Fesyen Baru Wanita Bertudung Sekarang

Macam-macam fesyen pelik yang ada di Malaysia ni, tak habis lagi dengan fesyen bertudung zip muka yang dikeluarkan pelakon Nora Danish.. Ada lagi fesyen bertudung baru yang pelik dah berjaya di rakam oleh netizen, dan gambar tu dah menjadi viral di media sosial..

Agak-agak korang, apa pula nama fesyen baju yang minah bertudung ni cuba tunjukkan? Tengok dari bentuk badan minah bertudung ni, tak nampak macam bentuk badan perempuan pun.. Nampak macam badan lelaki.. Lelaki kunyit yang insaf nak pakai tudung ka??

Kalau betul pun lelaki kunyit dah insaf nak pakai tudung, pakai la tudung elok-elok sikit.. Atau suami yang kena dera untuk berpakaian isteri?? Hahaha..

Tapi, kalau betul memang perempuan yang pakai tudung fesyen jahiliah macam ni, memang jilake betul.. Nak main-mainkan agama pun, agak-agak la sampai nak pakai macam tu..

Pakai tudung pink tapi pakai baju single, apa kejadahnya pakai macam tu.. Lepas tu pakai hand sock kat tangan..

Dah bagus dah tu nak menutup aurat kat tangan, tapi yang pakai single dedah badan tu dah kenapa.. Nak bersangka baik, yang minah bertudung ni terlupa pakai baju pun.. Macam pelik pulak.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s