Ayda Jebat Terbukti Seorang Artis Perempuan Yang Gedik

r

Siapa yang tak kenal dengan pelakon dan penyanyi, Ayda Jebat yang namanya semakin meningkat naik ni kan.. Muka dia saja selalu menghiasi di kaca televisyen, itu belum lagi termasuk yang dia menjadi duta-duta produk.. Miss tengok ‘job’ pelakon kecik molek ni tak pernah surut, tanpa henti-henti ‘job’ masuk..

Itu pasal sampai dapat sakit dan kurus kering jer sekarang.. Badan pun dah macam cicak kobeng! Terkejar sana sini dok mencari duit, sampai kesihatan diri pun terjejas.. Tapi Miss sebenarnya bukan nak menceritakan pasal kesihatan Ayda pun, Miss tengok Ayda pun dah sihat walafiat sekarang..

U’olls tengok jer lah video ni, video ini membuktikan yang Ayda ni dah sihat.. Bukan main lagi Ayda terkinja-kinja menari sambil dengar lagu dangdut.. Miss tahu lah Ayda jenis ‘happy go luck’, tapi ini dipanggil ‘happy go luck’ atau gedik ek?? U’olls rasa gelaran yang mana satu sesuai untuk Ayda??

Sudah tertentu lah gedik yang sesuai!! Miss rasa ini bukan kali pertama Ayda buat video gedik macam ni.. Disebabkan perangai gedik Ayda ni lah, ramai yang gelarkan Ayda sebagai perempuan gedik..

Tapi Miss tengok Ayda tak pernah cover perangai gedik dia, atau nak berubah.. Ayda tetap jadi diri sendiri, kononnya tak nak hipokrit lah sangat u’olls! Kalau tak nak hipokrit pun, agak-agaklah sikit.. Cer berperangai senonoh sikit..

Ini tidak, tak habis-habis dok terkinja-kinja tak tentu hala.. Nasib baik lah Ayda jer yang terkinja-kinja menari, Sharnaaz cuma joget sikit-sikit jer.. Kalau kedua-duanya terkinja-kinja menari tak ingat dunia, haru lah.. Lagi berbulu mata ni tengok!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s