Kamal Adli Cuba Nak ‘Try’ Tiz Zaqyah

1z

Ambooii.. Nampak sweet semacam jer pelakon Kamal Adli dan Tiz Zakiah ni kan u’olls.. Ada apa-apa ke tu?? Kamal nak cuba nak ‘try’ Tiz Zaqyah pulak ke?? Miss dan satu Malaysia tahu hubungan Kamal dan Emma Maembong, tapi mana lah tahu Kamal nak buat ‘back-up plan’..

Takut ditinggalkan Emma, Tiz ada sebagai pengganti.. Hihihi.. Yela, Miss tengok hubungan Kamal dan Emma sekarang pun dah semakin senyap.. Lagipun Emma kan jenis suka main ‘tarik tali’.. Kejap mengaku Kamal ni boyfriend, kejap tak.. Cerita Kamal yang dikatakan nak merisik Emma tu pun, tak tahu lah jadi ke tidak..

Tunggu dan lihatlah sama ada Kamal dan Emma bakal bersatu ke tidak.. U’olls tengok jer lah gambar Kamal dan Tiz ni, nampak mesra semacam jer.. Pelakon yang baru memenangani anugerah pelakon wanita terbaik drama 2016 ni pun, macam malu-malu je bila bergambar dengan Kamal..

Tiz dah tertarik dengan Kamal ke?? Hihihi.. Kalau hubungan dorang menjadi pun apa salahnya, baru Emma nak panas bontot.. Dok main-main kan Kamal sangat kan! Tapi yang Miss perasan, Kamal memang suka mencari teman wanita jenis muka pan Asia lah..

U’olls perasan tak?? Tengok jer lah bekas teman wanita Kamal, Intan Ladyana, muka pan Asia kan.. Emma pun sama.. Pandai Kamal noh! Dia mencari yang betul-betul cantik jer.. Inilah yang dikatakan ‘high taste’, tapi sayangnya kisah percintaan Kamal selalu tak menjadi.. Huhuhu.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s