Awek Melayu Belanja Gambar Berbikini

2

Ramai sebenarnya anak dara Melayu yang baik hati, suka ‘bersedekah’ dan berkongsi apa yang ada dengan orang yang memerlukan.. Selalunya minah macam ni yang patut dijadikan contoh dan ‘role model’ kepada orang ramai.. Mana nak cari minah yang suka ‘belanja’ orang macam ni..

Apa yang minah ni belanja?? Belanja bentuk badan yang menggiurkan untuk tatapan orang ramai.. Susah kan nak cari minah yang perangai macam ni, selalu anak dara berpakaian tertutup.. Minah-minah yang akal pendek ni ja yang suka tayang body..

Dah orang belanja, korang tengok jelah.. Rezeki jangan di tolak, maut jangan di cari.. Alang-alang nak tunjuk tu, Miss A rasa lebih baik bogel terus, ye dak? Setakat tayang gambar berbikini buat apa, tunjuk terus satu badan tanpa seurat benang… Lagi hot beb.. Hahaha..

Tengok la minah sorang ni, dah sangap sangat nak cari batang.. Sampai sanggup dok tayang aksi mandi kat swimming pool sambil pakai bikini.. Minah ni tanya gambar bikini macam ni, okay ke tak? Baru tayang bahagian belakang tak tayang bahagian depan lagi..

So, korang tengok macam mana body minah ni?? Ada yang berkenan nak ambil dia jadikan isteri tak?? Pandai sungguh minah ni bagi korang modal main sabun.. Minah macam ni yang selalu dok mengandung lepas tu buang anak.. Ada yang lebih kejam bila mengandung anak luar nikah sanggup gugurkan kandungan..

Bila dah asam keping selalu sangat dok bagi kat orang, itu yang rasa diri macam pelacur.. Kongsi gambar menggiurkan sebab nak cari pelanggan baru.. Hidup pelacur kelas atasan macam ni, memang mewah.. Dapat duit banyak, bapak ayam sponsor.. Korang semua apa tau!! – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s