Akim Ahmad Tayang Perut Boroi Di Instagram

Ek’eleh.. Miss ingatkan penyanyi yang popular menerusi lagu Mewangi, Akim Ahmad ni berbadan sado, rupanya sangkaan Miss meleset.. U’olls tengok jer lah gambar yang Akim muat naik di akaun Instagramn dia ni, berbulu pulak mata Miss tengok gambar ni..

Tengok jer lah Akim dok acah-acah tayang badannya yang sangat ‘cantik’ dengan memakai baju tak dizipkan tu.. Nak tayang badan lah tu, padahal perut Akim boroi jer u’olls! Itu pun ada hati nak tayang dekat orang.. Puihh!

Miss tengok Akim sekarang ni bila buat persembahan memang suka tayang badan, kononnya nak feeling-feeling macam penyanyi rock lah.. Geli betoii! Gara-gara nak tayang badan, Akim ‘dihujani’ dengan macam-macam kritikan yang makan dalam..

Memang padan lah kena kritik! Kalau dibiarkan atau dipuji seperti menggalakkan Akim membuka baju lagi.. Nanti lain pulak yang jadi.. Mana lah tahu kan, Akim bertindak melebih-lebih pulak lepas ni.. Silap hari bulan, Akim buat persembahan buka baju terus..

Jangan u’olls terkejut pulak masa tu.. Yela, sebelum ni pun Faizal Tahir pernah buat.. Punya excited menyanyi atas pentas, sampai baju melayang kat muka peminat.. Tak pasal-pasal kena ‘gam’ beberapa bulan, sampaikan job pun tak ada!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s