Zizan Razak Dah Muak Dengan Gosip Bercinta Bersama Mira Filzah

Nama pelawak dan pelakon Zizan Razak sering dihimpit dengan kontroversi panas.. Miss nak tanya sikit lah, u’olls pernah dengar pasal gosip Zizan bercinta dengan pelakon cantik Mira Filzah tak?? Mesti pernah kan, tipu lah kalau kata tak pernah dengar noh!

Yela, gosip percintaan dua selebriti tu hangat diperkatakan selepas dorang nampak serasi dan mesra ketika mengacarakan ABPBH ke-28 yang lepas.. Walaupun ramai yang beranggapan pasangan ni bercinta, tapi dorang berdua tak pernah mengeluarkan kenyataan yang mengatakan dorang tengah bercinta..

Bila gosip ni menjadi bualan hangat, Zizan akhirnya tampil menjelaskan hubungan sebenarnya bersama Mira.. Penjelasan Zizan akan membuatkan ramai kecewa.. Hihihi.. Zizan menjelaskan dia dan Mira tak ada sebarang hubungan istimewa pun..

Lagi satu kalau u’olls nak tahu, pasangan tu pun tak ada lah rapat sangat.. Cuma kenalan biasa-biasa jer, tak lebih dari tu! Zizan jugak memberitahu yang dirinya masih solo dan masih mencari teman hidup.. Jadi pada siapa yang nak ‘try’ Zizan, boleh lah ‘test market.. Hahaha..

Mana lah tahu kan, Zizan tersangkut dengan u’olls.. Hihihi.. Bila Zizan dah jelaskan hubungan sebenar dia dengan Mira, harap-harap selepas ni tak ada lagilah gosip pasal dorang ni bercinta.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s