Isteri John Legend Tayang Asam Keping Di AMA 2016

Tuu diaa baq hang! Ini barulah betul-betul tak cukup kain u’olls.. U’olls rasa-rasa ada retis Malaysia berani pakai macam ni tak?? Miss rasa tak mustahil! Yela, Miss tengok cara berpakaian sesetengah retis sekarang ni pun dah ada yang acah-acah seksi macam ni.. Cuma belum keterlaluan macam ni jer!

Kalau macam ni punya cara berpakaian, lebih baik bertelanjang bulat terus.. Senang cerita! Apa gunanya dok acah tayang sikit-sikit macam tu.. Macam bangang jer pakai baju macam ni! Seksi betul isteri John Legend ni kan!

Sebelum ni, beliau pernah menarik perhatian ramai kerana memuat naik gambar bertelanjang bulat hanya semata-mata untuk ucap selamat hari jadi untuk kawan baiknya.. Kali ni Chrissy Teigen lagi sekali menarik perhatian dan dikritik kerana tayang ‘asam keping’ ketika menghadiri anugerah American Music Awards 2016, baru-baru ni..

U’olls tengok jer lah dress yang dia pakai, senang betul kerja pereka baju ni kan.. Jahit yang mana patut, lepas tu dah siap jadi ‘baju’! Kalau macam ni punya baju, jalan selangkah dah boleh terselak dan menampakkan bahagian kemaluan Chrissy.. Memalukan betoi!!

Bila dress Chrissy menjadi bualan hangat, Miss tengok Chrissy tampil memohon maaf di akaun Instagramnya kerana berpenampilan terlampau menjolok mata.. Ek’eleh.. Poyo jer, padahal Chrissy suka lah tu bila jadi perhatian!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s