Dynas Mokhtar Belanja Lurah Dada Di Instagram

Ishhh! Ishhh! Semakin menjadi-jadi pulak pelakon tinggi lampai, Dynas Mokhtar dok ‘belanja’ tubuh badan dia yer.. Sebelum ni bukan main lagi dia ‘berkemban’ sampai tersembul buah dada ketika menghadiri sebuah majlis, itu pun dah menyeksa mata-mata yang melihat..

Lebih-lebih lagi Dynas kan dah bergelar seorang ibu, kalau dia masih bergelar anak dara, lain cerita lah.. Ini dah ada anak pun, berpakaian masih tak tentu hala! Kali ni Dynas ‘belanja’ lagi untuk tatapan peminatnya di laman sosial Instagram u’olls..

U’olls tengok jer lah gambar ni, tali yang ‘terhias’ di bahagian bahu dan dadanya tu kononnya dapat ‘cover’ sikit lah dadanya daripada terdedah.. ‘Cover’ lah sangat noh! Miss tengok dress ala-ala ‘berkemban’ sebelum ni dengan dress ni, lebih kurang sama jer..

Tetap menyerlahkan bahagian dada dan buah dada Dynas.. Elok sangat dok ‘belanja’ lurah dendam untuk tontonan ramai.. Dynas ni Miss tengok macam sengaja nak menggugat kaum Adam yang melihat dia je.. Miss tengok ‘likes’ untuk gambar-gambar Dynas dah semakin bertambah..

Tengok jer lah ‘likes’ untuk gambar seksi ni saja dah mencecah 8 ribu lebih.. Sebelum ni Miss tengok gambar-gambar yang dimuat naik Dynas, tak ada lah ramai yang ‘likes’ sangat pun.. Mungkin Dynas sering ‘belanja’ gambar seksi dan ‘hot’ macam ni, itu yang buatkan bilangan ‘likes’ dan pengikut Instagram dia bertambah.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s