Gigi Hadid Tayang Asam Keping Di American Music Award 2016

Selebriti terkenal, Gigi Hadid tak perlu lah Miss memperkenalkan lagi namanya.. Lagipun Gigi bukan setakat dikenali sebagai model terkenal jer.. Namanya semakin meletop-letop dan lebih dikenali ramai selepas dia bercinta dengan penyanyi popular, Zayn Malik..

Baru-baru ni Gigi telah menarik perhatian ramai bila bertelanjang bulat tanpa seurat benang pun di badannya sambil baring atas kuda.. Gambar tu memang seksi habis u’olls! Gambar tu diambil untuk muka depan sebuah majalah terkenal..

Kali ni, Gigi sekali lagi menarik perhatian bila tampil seksi di American Music Awards 2016, baru-baru ni.. Tak silap Miss, Gigi menjadi pengacara bagi anugerah popular tersebut.. U’olls tengok jer lah dress yang dipakai Gigi, Miss rasa Gigi memang suka berbogel agaknya yer..

Yela, dress yang dipakainya tu pun nampak macam dia tak berpakaian.. Elok sangat lah kainnya tu terbelah sampai boleh menampakkan bahagian ‘tut’ dia.. Rasanya penonton dibawah pentas boleh jer nampak seluar dalam Gigi.. Itu pun kalau Gigi pakai seluar dalam lah yer!

U’olls jangan dok hairan sangat lah kalau retis-retis omputih tak pakai pakaian dalam, ada jer yang pernah buat sebelum ni.. Baik punya dok tayang ‘semak samun’ kat orang ramai.. Tak tahu malu langsung!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s