Justin Bieber Kantoi Berfoya-Foya Dengan 6 Orang Wanita

Penyanyi popular, Justin Bieber sering dihimpit dengan pelbagai kontroversi panas dan digelarkan sebagai seorang selebriti yang bermasalah.. Namun itu bukan lah penghalang untuk penyanyi muda ni menjadi pujaan ramai terutama dikalangan gadis-gadis..

Walaupun berperangai teruk dan terlampau sosial seperti kawan baik Justin, Miley Cyrus.. Kedua-dua selebriti muda ni tetap digilai ramai kerana vokal yang power.. Dorang buat jer lah perangai atau kontroversi macam mana pun, peminat dorang tetap memberi sokongan..

Tak silap Miss, Justin kini sedang giat mengadakan konsert tour Purpose yang dimulakan sejak September lalu.. Menarik perhatiannya tu ketika kunjungan Justin ke Ceko, Praha, Miss dengar Justin mengambil kesempatan menghabiskan masa terluang untuk berpesta..

Kalau u’olls nak tahu, Justin telah mengundang enam orang wanita ke bilik hotel mewahnya untuk berpesta.. Amboii Justin.. Enam wanita sekaligus dia nak ‘berpesta’ noh! Gambar-gambar wanita yang terlibat dalam pesta tu dah mula menjadi bualan hangat dan tersebar, baru-baru ni..

Salah seorang wanita yang terlibat dalam pesta tu mengatakan pesta yang diadakan Justin, bukannya pesta liar sepertimana orang ramai fikirkan.. Kononnya pesta tu hanya untuk bersuka ria tanpa melibatkan hubungan seks bebas.. Yela tu, tak ada seks bebas noh..

Entah-entah wanita tu sengaja jer nak cover perangai buruk Justin.. Mana lah tahu kan, ada ‘habuan’ diberikan untuk kunci mulut.. U’olls fikir senang ke nak lepak bersama dengan retis terkenal macam tu.. Bila dah dapat peluang macam tu, kena pandai simpan rahsia lah.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s