Zarina Anjoulie Diceraikan Suami Kerana Penari Bogel

k

Baru-baru ni bekas suami pelakon Zarina Anjoulie telah menarik perhatian ramai kerana mendakwa Zarina terlibat dengan sindiket penyeludupan manusia.. Kononnya Zarina jual pelacur, tapi Miss tengok sampai sekarang isu panas tu senyap macam tu jer.. Tak ada perkembangan langsung!

Entah betul ke tidak, dakwaan yang dilemparkan terhadap Zarina tu.. Ataupun bekas suami Zarina sengaja nak mencetuskan publisiti murahan jer! Apa yang menarik perhatian Miss nak menceritakan pasal bekas suami Zarina ini kerana tertarik dengan satu video yang baru dimuat naik olehnya di akaun Instagram..

Cer u’olls tengok video ni, seksi nak mampos wanita dalam video tu.. Miss tengok wanita tu dah serupa penari bogel jer, bukan main lagi dia bergelek dengan bontot dia baik punya terdedah.. Kalau u’olls nak tahu, inilah teman wanita baru bekas suami Zarina..

Sebelum ni pun bekas suami Zarina pernah muat naik video wanita seksi ni sedang bersenam di gym.. Video tu pun boleh tahan jugak lah u’olls! Kali ni, dia ‘belanja’ video yang lebih hot.. Video ni diambil ketika dorang buat ‘pool party’ u’olls..

Tak menghairankan lah bila wanita ni ‘berbogel’ macam ni.. ‘Pandai’ betul lah bekas suami Zarina mencari pengganti Zarina noh.. Seksi dan ‘hot’ habis! Patut lah bercerai dengan Zarina, rupanya dah ada pengganti yang lebih ‘hot’ dan seksi.. Sesuai lah wanita tu dengannya, sama-sama sosial.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s