Yuna Tidak Akan Menyerah Kalah Kepada Donald Trump

Penyanyi, Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Mat Zara’ai, bukan lah satu nama yang asing lagi.. Bakat nyanyiannya pulak, memang tak boleh dinafikan.. Penyanyi ini bukan setakat mencipta nama di Malaysia, malah di Amerika Syarikat..

Baru-baru ni nama Yuna menjadi bualan hangat kerana ramai orang, terutama para peminat Yuna yang risau karier dan keadaannya di Amerika Syarikat selepas kemenangan Donald Trump dalam pemilihan Presiden Amerika Syarikat pada 9 November lalu..

Peminat bimbang dengan keadaan Yuna di negara tu, memandangkan Trump yang dikatakan prejudis terhadap Islam dan orang Islam.. Untuk tidak membuatkan peminatnya bimbang..

Yuna menegaskan dia tak akan menjadikan Trump sebagai penghalang untuk terus membina kerjaya muzik beliau di negara tersebut.. Yuna mengatakan dia akan terus bekerja keras dan akan menyampaikan mesej positif menerusi muzik..

U’olls baca jer lah semua tweet-tweet yang Yuna muat naik di akaun Twitternya tu.. Bagi Yuna, berhenti adalah bagi mereka yang mudah mengalah.. Apa-apa pun, u’olls doa-doakan jer lah semoga karier muzik Yuna disana berjalan dengan lancar yer.. – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s