Budak Perempuan Ni Sempat Muat Naik Status Sebelum ‘Meninggal’

Gunakan dengan baik setiap barang yang ada di rumah, jangan membazir.. Kalau nak buat ‘prop’ untuk lakonan pun, gunakan barang-barang di dapur.. Tak payah guna yang original, orang bukan tahu original atau palsu..

Selalu sangat tengok budak-budak remaja putus cinta guna ‘prop’ atau barang yang ada kat dapur kan? Kalau sebelum ini, ada budak perempuan putus cinta guna kicap sebagai prop untuk air mata darah..

Kali ini, sorang lagi remaja perempuan ‘sekumpulan’ dengan gadis kicap, menggunakan kaedah yang sama untuk meraih simpati kawan-kawan di laman sosial, tapi perempuan ni dia guna air sirap.. Hahahaha..

Ingatkan budak perempuan ni baru pertama kali datang period.. Sebabkan otak tak berapa nak berfikiran betul, selalu period keluar kat bawah tapi adik ni period keluar kat hidung.. Hahaha..

Budak perempuan ni acah-acah darah dah keluar dari hidung, kononnya tu tanda-tanda nak mati.. Biasalah budak perempuan ni memang datang banyak ‘idea’ bila putus cinta atau ditinggalkan oleh lelaki yang disayangi..

Walaupun nak mati, sempat lagi muat naik gambar dan pesanan terakhir untuk kekasih hati.. Budak perempuan ni pesan kalau dia mati tolong jaga dan bahagiakan ‘pakwe’ dan maafkan segala kesalahan yang pernah dilakukannya..

Adik nanti betul-betul malaikat maut datang nak cabut nyawa, baru ko tahu sempat ke idok nak muat naik gambar dan pesanan kat laman sosial.. Mati tu tak kira masa, adik sendiri pun tak tahu bila masa nak mati, memang tak sempat nak bagi pesanan nak bahagiakan orang yang adik sayang.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s