Pasangan Melayu Tayang Aksi Comolot Di Laman Sosial

x

Apa kejadah punya gambar yang minah ni cuba nak tunjuk.. Gambar macam ni je ka yang nak tunjuk, agak-agak gambar tengah berjimak ada tak?? Kalau ada gambar tengah berjimak, lagi syok weh!! Setakat gambar comolot tak cukup hebat, kalau betul-betul rasa diri tu dah matang.., kena tunjuk gambar berjimak..

Korang kenal tak siapa budak nama Ila Awaruddin ni? Kalau korang kenal, tolong pesan kat dia jangan lupa post gambar berjimak pula dengan future husband nanti.. Memang ramai yang nak tengok gambar berjimak ni, tak sabar lelaki nak buat modal sabun.. Bukan senang nak tengok minah rambut karat tayang aksi beromen, bila dah tayang aksi comolot mesti akan ada adegan atas katil pula.. Betul tak??

Baca la weh status budak wechat tu, cinta mati sampai tak kisah nanti bakal jadi ahli neraka.. Kalau korang jumpa budak ni, Miss A nak minta tolong simbah dia dengan minyak petrol dan bakar.. Nak tengok dia tahan ke tak bila dibakar api panas kat dunia ni.. Kalau api panas kat dunia ni pun tak tahan, tak payah sembang la sanggup ‘go to hell gonna eat piece by piece’.. Baru kena percik minyak masak pun nak bising panas..

Jilake betul!! Baru bercinta dah dapat semua kan, comolot dengan asam keping.. Jadi, apa guna pakwe korang nak kawen dengan korang lagi weh!! Buat menyusahkan pakwe korang je nak kena tanggung korang pula bila dah kawen nanti.. Tak kawen pun dah dapat, tak payah la kawen dengan minah macam ni.. Simpan buat modal berseronok ja..

Dah terlalu banyak anak-anak dara yang murah, senang je serah dara pada lelaki.. Buat ayat sweet-sweet je terus dapat rasa asam keping.. Tak payah dah lelaki sibuk nak fikir simpan duit hantaran nak kawen.. Ini yang dikatakan ‘tounch n go’, puas-puas putus..

Minah macam ni bila kena tinggal dengan kekasih, dia la yang nak meroyan lebih.. Acah-acah nak bunuh diri dengan kelar leher dan terjun bangunan bagai.. Ingatkan kekasih nak sehidup semati, alih-alih dah serah dara kena tinggal.. Lubang yang dah rosak tak guna lagi disimpan, memang patut dibuang pun.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s