Minah Bertudung Ajak Menyundal Sebab Boring!!

menyundal

Bukan senang boleh mengawan secara percuma, dah ada yang ajak menyundal.. Korang tunggu apa lagi guys?? Orang cakap rezeki yang datang jangan di tolak, dah ada awek yang ajak menyundal.. Jom la kita sama-sama menyundal..

Kesian kat mak bapa ko dik, bila tengok perangai anak macam ni, hanat betoii!! Muat naik status macam perempuan murahan, agaknya tudung tu ko pakai untuk lap asam keping lepas menyundal ke dik??

Bila dekat nak hujung tahun ni memang banyak asam keping yang dah mula merenyam.. Banyak pasangan yang bercinta putus cinta, bila sambut ‘New Year’ nanti, yang putus cinta pun sanggup berbaik balik sebab nak ‘tembak bunga api’.. Pastu tunggu bulan 9 tahun depan, mulalah kita dengar kes buang bayi di seluruh negeri..

Tapi asam keping minah bertudung ni, dia tak tunggu masa ‘New Year’ dah.. Hari biasa pun dia nak ‘main’.. Janji dapat menyundal dengan lelaki, penat mak ko lahirkan ko free-free je ko bagi kat jantan asam keping tu.. Nak ajak menyundal secara berkumpulan ke dik??

Tak lama lepas ni jangan terkejut kalau ada anak dara Melayu yang jadi pelakon filem lucah.. Asam keping dah lunyai sebab selalu sangat dok menyundal, mulalah angan-angan nak jadi pelakon filem lucah..

Tapi Miss A tengok maruah kau ni dik, lagi rendah dari pelakon filem lucah.. Sebab pelakon filem lucah ni, walau berapa ramai pun dorang dok menyundal.. Dorang dapat duit dik, tapi kau boleh pula bagi ‘free’ je asam keping kau dekat orang dik..

Dah la pakai tudung, tak malu betul nak ajak orang menyundal.. Adik siapa Farheena ni, nak menyundal sangat kan, ambik ko dapat publisiti murahan.. Nanti ramai la lelaki gila seks yang akan ajak ko menyundal.. Jangan tak layan pulak tau, ramai yang tunggu giliran tu beb.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s