Julia Perez Makin Kurus Kerana Kanser

Ishh.. Kurusnya dia! Nama pelakon dan penyanyi yang terkenal dengan gelaran “sex bomb”, Julia Perez bukan lah satu nama yang asing lagi di industri seni Indonesia.. Selebriti terkenal ni sering menarik perhatian dengan penampilannya yang seksi dan ‘hot’..

Nama Julia jugak pernah menjadi bualan hangat bila pergaduhan besar antaranya dengan penyanyi dangdut, Dewi Persik sering tercetus.. Bagi Miss, perangai kedua-dua artis ni lebih kurang.. Tak habis-habis memperagakan tubuh montok dorang untuk tatapan umum.. Itu jer lah ‘modal’ dorang nak popular!

Apa yang menarik perhatian lagi tu, bila Julia disahkan menghidap kanser servik tahap dua pada tahun 2014 lalu.. Dah dua tahun Julia menghidap penyakit ni kan! Walaupun menghidap penyakit yang boleh membawa maut, Miss tengok Julia tetap masih sama dengan dirinya sebelum ni dan penampilan seksi..

Malah masih giat membuat persembahan di mana-mana saja.. Kalau dah biasa dengan gaya sosial macam tu, susah nak berubah.. Cuma baru-baru ni Julia telah menarik perhatian bila memuat naik satu video dia sedang menjalani kemoterapi..

Cer u’olls tengok video ni, kurus betul Julia sekarang ni kan.. Cengkung dan tak bermaya jer.. Dah tak nampak macam diri dia yang sebelum ni.. Video tu telah menarik perhatian dan ramai mendoakannya tabah mengharungi penyakit tu.. – Misshana/Utaranews

https://www.instagram.com/p/BM3UnHxhWV1/?taken-by=juliaperrezz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s