Rafizi Ramli Anjur Pesta Seks Bogel??

2a-copy

Kecoh dan gamat apabila dapat tahu yang Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli dikatakan menganjurkan pesta seks bogel… Perhhhhh, dalam tengah nak masuk penjara pun masih sempat lagi nak anjurkan pesta seks bogel?? Lepas geram ke?

Rafizi dikatakan menjadi penganjur dalam satu pesta seks bogel, apabila nombor telefonnya tertera dalam sebuah iklan pesta tersebut. Betul ke Rafizi yang anjurkan?? Menurut apa yang dimaklumkan… Nombor telefon Rafizi sekali lagi menjadi ‘mangsa’ penyalahgunaan pihak tidak bertanggungjawab.

Rafizi berkata, beliau dihubungi oleh Ibu Pejabat Polis (IPD) Shah Alam petang semalam dan dimaklumkan mengenai perkara tersebut. Pihak polis juga memaklumkan bahawa mereka kini sedang menyiasat satu penyebaran iklan pesta seks bogel berkenaan.

Bagi memperjelaskan bahawa dirinya tidak menjadi penganjur pesta seks bogel tersebut… Rafizi membuat penafian dan turut menyiarkan iklan tersebut di laman Facebooknya.

Kalau korang nak tahu, ini bukan kali pertama Rafizi menjadi mengsa penyalahgunaan nombor telefon oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.. Tapi dah banyak kali jadi mangsa, kononnya jadi bapa ayam yang menyediakan perkhidmatan seks dan pelacuran.

Nampaknya kini Rafizi kerap diganggu dan dihubungi melalui aplikasi Whatsapp dan sebagainya bagi mendapatkan maklumat mengenai pesta seks bogel tersebut. Ramai juga lelaki gatal yang nak sertai pesta tersebut ye.

Dalam poster tersebut menunjukkan gambar seorang wanita seksi dan turut terpampar ayat ‘Wanna Get Wet & Wild?’. Menurut maklumat dalam poster itu… ‘Pesta’ tersebut akan diadakan di sebuah tempat di Kuala Lumpur dan berlangsung dari jam 12 tengah malam sehingga pagi. Mungkin muka Rafizi ni memang layak jadi bapa ayam kot, sebab tu nombor telefonnya kerap menjadi mangsa. – TiraGomez/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s