Pasangan Melayu Selamba Tayang Aksi Beromen Di Laman Sosial

1

Haa.. kalau korang nak tahu, sebenarnya ada ja manusia di muka bumi ni berperangai macam anjing.. Tapi selalunya manusia ni suka tiru perangai anjing bila waktu nak mengawan je.. Yela, anjing kalau lepas mengawan dengan anjing betina, dorang akan mengaku single sebab nak mengawan dengan ajing betina yang lain pulak.. Betul tak??

Tengok la macam pasangan Melayu tu, baru lepas seronok mengawan boleh lagi mengaku single.. Mamat ni mengaku single sebab nak mengawan dengan awek lain pulak..

Kalau ada status couple dah tak boleh nak mengawan dengan minah lain.. Jadi, bila pegang status single boleh lah nak merasa asam keping awek lain.. Dah dapat asam keping sedap pun, tak puas lagi mamat ni.. Aishh, nafsu kuda betoi..

Budak-budak SPM ja pun pasangan dok mengawan ni weh! Dapat cuti dua tiga hari nak sambung paper baru bukan korang nak sibuk belajar, boleh pula korang sibuk nak beromen, nak release tension kepala hotak!

Ini kalau adik Miss A la kan, Miss A rejam dua-dua ekor dalam kolam belakang tu sampai mati.. Dah merenyam sangat asam keping tu kan, belajar pun tak pandai.. Kerja nak beromen je..

Yang si perempuan pula bodoh dok serah dara kat jantan, jantan dah sedap dapat rasa ko.. Nanti dia tinggalkan lah kau untuk cari mangsa baru pulak.. Jenuh kalau dapat spesis bini macam ni, bayar hantaran mahal-mahal dapat bini tak ada dara.. Choii.. – MissA/UtaraNews

One thought on “Pasangan Melayu Selamba Tayang Aksi Beromen Di Laman Sosial

  1. Tapikn,jamin sngt ke dorng beromen? Yng miss A nk sebarkn fitnah tu knape? Mmnglh die tngkp gmbr peluk bagai,tapi tk buat sex pon,kalau betol dorng beromen,mane miss A tahu? Miss A ade join dorng ke? Xde kn? So,jngn nk fitnah bukn² lol

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s