Pak Pandir Mahathir Sanggup Pakai Baju Bersih Demi Buktikan Kesetiaan Kepada Pembangkang

4a-copy

Alahaiiii Pak Pandir… Memalukan betul!! Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad ni sanggup pakai Baju Kuning Bersih 5 semata-mata untuk membuktikan kesetiaan dan sokongan padu tanpa berbelah bahagi kepada kumpulan tersebut.

Apa yang dia fikirkan sekarang ni?? Sanggup memuja Bersih, sampai pakai terus baju Bersih 5… Hahaha! Orang tua ni dah gila agaknya. Dalam satu rakaman video yang dibuat Mahathir… Jelas nampak Pak Pandir tersebut memakai baju Bersih 5 sambil mempromosikan himpunan Bersih 5 yang bakal diadakan.

Bukan tu je… Pak Pandir ini juga dibayar Bersih untuk memfitnah kerajaan dan pentadbiran Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak. Ujarnya, negara sekarang ini cemas akibat ‘keborosan’ Perdana Menteri yang mengakibatkan negara berhutang berbilion-bilion ringgit dan tak mampu dibayar kerajaan.

Oleh sebab itu, Pak Pandir ni mengajak rakyat untuk menunjuk perasaan dan menyalak di jalanan bagi menunjukkan rasa tidak puas hati terhadap kerajaan. Sebab tu la rakyat kena turun Bersih 5… Kononnya hanya kumpulan Bersih ni je yang mampu ‘pulihkan’ kembali keadaan negara.

Hanya Bersih sahaja yang mampu ‘mengembalikan’ maruah dan nama baik dengan yang ‘dirosakkan’ oleh Perdana Menteri. Kononnya hanya Bersih satu-satunya jalan bagi mengembalikan kepercayaan dari seluruh dunia.

Jadi tunggu apa lagi, ayuhhh sertai Bersih, ujar Mahathir. Turun pada Bersih 5 yang bakal diadakan dan jadilah penjilat Bersih yang paling setia sekali seperti dirinya sekarang ni. Ayuh, relakan diri untuk diperbodohkan oleh Bersih dan DAP. – TiraGomez/UtaraNews

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s