Gay Boy Cuba Nak ‘Try’ Que Haidar Di Laman Sosial

Siapa yang tak kenal dengan pelakon yang terkenal menerusi watak Mat Piah dalam filem Rock, Que Haidar ni kan.. Watak Mat Piah berjaya menarik perhatian ramai kerana gelagat lucunya, tapi ramai yang kecewa bila watak Mat Piah tak ada dalam filem Rock Bro terbaru yang berjaya pecah panggung, baru-baru ni..

Miss tak nafikan bakat Que sebagai seorang pelakon memang tak boleh disangkal lagi.. Bagi jer lah watak apa sekali pun kat Que, pasti akan dibawa dengan baik.. Tapi itu lah Miss tengok sekarang ni susah benor nak tengok Que berlakon..

Miss sebenarnya bukan nak bercakap pasal karier Que sebagai pelakon pun, lupakan pasal lakonan Que kejap yer u’olls.. Cer u’olls tengok gambar ni, cantik betul kedua-dua puteri Que ni kan.. Maklum lah mengikut genetik mat saleh, itu yang cantik-cantik belaka anak-anak Que ni!

Tapi Miss tengok bukan setakat dua puteri Que jer yang menarik perhatian ramai, malah Que pun turut menarik perhatian.. Gara-gara Que tak berbaju ketika bergambar, gambar ‘seksinya’ tu telah menarik perhatian golongan ‘kunyit’.. Ada lelaki ‘kunyit’ nak ‘try’ Que lah u’olls!

Bukan setakat nak ‘try’ Que jer, malah nak melakukan aksi-aksi yang jijik.. U’olls baca jer lah komen lelaki ‘kunyit’ tu terhadap Que, selamba jer dia tulis komen nak hisap puting Que.. Eeuuww! Jijik betul bila Miss dok bayang.. Huhuhu.. Itu lah Que, tak berbaju lagi..

Tahu lah dia lelaki, tak ada apa yang nak dimalukan kalau bergambar macam tu.. Tapi zaman sekarang ni kan ramai golongan ‘kunyit’ yang tak tahu malu ‘memburu’ lelaki yang boleh memberansangkan dorang secara terbuka.. Lebih-lebih lagi bila tengok gambar ‘seksi’ macam ni.. Lepas ni tolong pakai baju yer Que!! – Misshana/Utaranews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s