Birthday Girl Sangap Tengah Cari Penari Bogel

penari-bogel

Budak-budak dulu kalau buat birthday party, panggil badut buat persembahan.. Dah cukup seronok dah… Tapi, minah sekarang mana layan dah sambut birthday party panggil badut..

Disebabkan banyak sangat minah ‘kegersangan’ sekarang ni, dorang sambut birthday party dengan panggil penari bogel buat show beb.. Dah la sangap, memilih pulak tu nak penari bogel yang sasa je, kalau lelaki bogel perut boroi minah sangap ni tak nak ke??

Minah sangap ni tengah cari tiga orang penari bogel lelaki untuk kerja awal December ini.. Minah ni nak cari penari bogel yang berbadan sasa, tinggi 170 ke atas dan penampilan menarik..

Jilake! Mesti ramai jantan yang nak sangat buat job ni.. Lepas habis job penari bogel, mesti boleh merasa asam keping 2-3 orang minah sangap noh.. Takkan nak lepaskan peluang rasa asam keping kann..

Duit dapat, asam keping pun dapat.. Mana-mana lelaki yang ada ciri-ciri yang macam minah ni cari, pergi la cuba nasib.. Asam keping tengah gersang bukan selalu dapat rasa..

Dah ada private party macam ni, mesti banyak berlaku seks bebas.. Tunggu bulan 9 tahun depan, mesti banyak kes buang bayi.. Dah banyak tembak benih waktu sambut birthday party, 9 bulan lepas tu banyak la benih yang subur dibuang.. – MissA/UtaraNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s